Wat ik voor jou kan betekenen

Clarity Reading €47,-

Duur 30 minuten. 

In de Clarity reading ontvang je inzicht in waar je vastloopt om jouw eigen unieke onderneming vorm te geven en hoe je dit kunt doorbreken. Met nieuwe inzichten voel je meer vertrouwen verder te gaan op jouw pad als ondernemer. Om vanuit jouw unieke zelf te gaan ondernemen. 

 

Klik op de link hieronder voor meer informatie of om een reading aan te vragen. 

Neem contact op

 


Jouw unieke zelf in je onderneming sessie €97,-

Duur: 75 minuten

Voel jij een enorm verlangen om jouw eigen bedrijf te starten en lukt het je maar niet om dit naar buiten te brengen? Om de plannen die je hebt vorm te geven?

In deze Sessie kijken we samen naar wat jij werkelijk wilt, wat bij jou past en hoe jij dit tot vorm kunt brengen. Ik zie en voel wat jou blokkeert en wat jij nodig hebt om eruit te breken. Vooraf ontvang je van mij een korte vragenlijst om zo het meeste uit de sessie te halen.

Na deze sessie is jouw grote blokkade getransformeerd in inzicht en helderheid. Je voelt je vrij om jouw gevoel te volgen en om in vertrouwen stappen te nemen. 

Heb je nog vragen of wil je een sessie aanvragen? Klik dan op de link hieronder. 

Neem contact op

 


FREE Yourself sessie €97,-

Duur: 75 minuten

Wil jij dolgraag jouw droombedrijf verwezenlijken?  Lijkt het je maar niet te lukken? Ondanks dat je van alles hebt geprobeerd, blijf je maar het gevoel houden dat je geremd wordt of dat je in cirkeltjes blijft rondlopen. 

In een FREE Yourself sessie kijken we samen wat jou tegenhoudt om voor jouw droombedrijf te gaan. Vooraf ontvang je van mij een korte vragenlijst om zoveel mogelijk uit deze sessie te kunnen halen. Na dit gesprek hebben wij jouw blokkade op diep niveau geheeld en getransformeerd, daardoor voel je weer vrijheid, rust en vertrouwen. 

Klik op de link hieronder om meer informatie aan te vragen of om een sessie boeken.

Neem contact op

 

Jouw unieke bedrijf in beeld traject €444,-

Verover de wereld met jouw eigen unieke onderneming!

Ontdek hoe jij jouw eigen unieke onderneming kunt gaan neerzetten met deze training incl. 1 op 1 coaching. In dit 4 weken durende traject ga je onder mijn begeleiding aan de slag met jouw droombedrijf en het doorbreken van je blokkades, zodat jij je droombedrijf kunt gaan neerzetten. Samen kijken we naar de thema's als rust & ontspanning, liefde & verbinding, passie & plezier, healing & selfcare in jouw leven. Een diep transformerend traject helemaal afgestemd op wie je bent en jouw behoeftes / verlangens. 

Heb Je nog vragen / interesse, klik dan op de link hieronder. 

Neem contact op

 


Relax, Reload & Renew live dag

Een dag waarin ontspannen, opladen en vernieuwen centraal staat. 

Ben jij toe aan ontspanning, nieuwe inzichten en wil je oude blokkades loslaten? 

Een unieke ervaring op een prachtige Wellness locatie aan het water in Almere.

Deze dag ontvang je van mij 1 op 1 coaching, een helende massage met luxe essentiële oliën, een overheerlijke lunch en je ontvangt een Beautycare goodiebag om mee naar huis te nemen. 

Er is een sauna aanwezig om de ontspanning compleet te maken. Deze dag is altijd afgestemd op wat jij nodig hebt en zal daardoor perfect aansluiten op jouw wensen. 

Na deze dag voel jij je weer heerlijk ontspannen, vol nieuwe energie en ben jij lekker (bij) jezelf!

Wil je meer weten over deze bijzondere en speciale dag? Klik hieronder om meer informatie aan te vragen. 

Neem contact op

 

Jij mag alles zijn, doen en hebben in je leven

Waar droom jij van?

Lees meer

Creëer vrijheid en geluk in je leven

Ik leer je vol vertrouwen voor je dromen te gaan

Lees meer
Meer nieuws
  • Jouw verlangen zit er niet voor niets

    Jouw verlangen zit er niet voor niets

    Jij wilt dolgraag voor jouw dromen gaan! Volg je gevoel, deze wijst je altijd de juiste weg, de weg van plezier, geluk en vrijheid.

    Meer info neem contact op!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.