Wat ik voor jou kan betekenen

Reading €45,-

In deze reading geef ik antwoord op jouw vragen. Na de reading ontvang je mijn feedback en creëren we samen een focusplan om het maximale er voor jezelf uit te halen. 

Wil je een reading inplannen of heb je vragen stuur dan een mail naar: info@mindyourhappiness.nl of klik hieronder om een bericht te sturen via het contactformulier. 

Neem contact op

 


Online meditatie & inzichtsessie €77,-

In deze sessie gaan we diep contact maken met jouw ziel. De vragen die je hebt nemen we mee in de meditatie en na de meditatie sluiten we af met een inzichtsessie. Tijdens deze sessie beantwoord ik al je vragen en krijg je nog diepere inzichten. 

Je kunt contact opnemen om deze sessie in te plannen. Stuur een mail naar: info@mindyourhappiness.nl of klik hieronder om het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

 


Openup 2 your Desire 1 op 1 traject

In dit 3 maanden durende traject gaan we op een diep niveau kijken naar jouw blokkades, jouw behoeftes en jouw verlangens. 

Het traject is altijd afgestemd op jou en hierin maak ik gebruik van coaching, healing en body awareness. Daarnaast krijg je van mij afgestemde opdrachten welke jij nog altijd kunt gebruiken na het traject. 

Wil je even overleggen wat dit traject voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op. 

 


EXLUSIVE WELLNESS DAY

Een dag vol 1 op 1 coaching, healing en massage. 

Wanneer je net even wat meer nodig hebt om te groeien. 

Meer weten? Neem dan contact met mij op. 

Neem contact op

 

Jij mag alles zijn, doen en hebben in je leven

Waar droom jij van?

Lees meer

Creëer vrijheid en geluk in je leven

Ik leer je vol vertrouwen voor je dromen te gaan

Lees meer
Meer nieuws
  • Jouw verlangen zit er niet voor niets

    Jouw verlangen zit er niet voor niets

    Jij wilt dolgraag voor jouw dromen gaan! Volg je gevoel, deze wijst je altijd de juiste weg, de weg van plezier, geluk en vrijheid.

    Meer info neem contact op!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.